Om syskolen

LYSE MODERNE LOKALER MED ALT I UDSTYR TIL FULD RÅDIGHED

Vi er altid på forkant med mode, inspiration og kreative ideer. Vi har dejlige, lyse og moderne sylokaler og en velassorteret metervare- og garnbutik i forbindelse med sylokalerne. Så behøver du aldrig at stå og mangle en rulle tråd m.m. 

Der er max 10 pers. på hvert hold, på dag- og weekendkurserne. Så alle kan få den hjælp der er behov for og alt i syskolen er til fri rådighed, symaskiner-overlook-presanlæg og vore egne Line2Line mønstre. Der er også mange andre spændende og inspirerende mønstre til fri rådighed. Så kan du ikke finde det tøj der passer din str./ stil eller kunne du bare tænke dig at gøre modens kreationer til dine egne, til den halve pris, er vores Sykurser måske lige noget for dig.

Hvis du mangler ideer eller inspiration i hverdagen eller du bare har svært ved at finde tøj der passer til dig, var det måske noget med at gå her på vores dejlige Syskole. Vi udbyder Sykurser med masser af inspiration, livsglade elever og fire meget motiverende undervisere (Betina Rosener, Sanne Biesbjerg, Charlotte Nielsen og Birgit Pauli)

Om Syskolen
Om Syskolen

Lige nu er der kun fysiske kurser der udbydes, men hvis vi senere udbyder live onlinekurser, vil det blive slået op her og på vores sociale medier.

Vi underviser på flere niveauer, fra begyndere til øvede, afhængig af den enkelte kursist, men altid med en høj faglighed i fokus.

Har du spørgsmål er du velkommen til at komme ned i butikken og besigtige lokalerne og få en snak med Betina Rosener omkring undervisningen. Du må naturligvis også gerne ringe eller skrive en mail.

Vi glæder os til at se dig

Vel mødt :)